Kinderfeestje DaVinci Cinema Goes 2

Gezellig met je vriendjes en/of vriendinnetjes de nieuwste of leukste (kinder)film bekijken in de bioscoop en daarna een kijkje achter de schermen nemen om te zien hoe een bioscoop werkt? Reserveer dan je kinderfeestje bij DaVinci Cinema Goes. Meer informatie over DaVinci Cinema Goes.

Inhoud arrangement Kinderfeestje DaVinci Cinema Goes 2

Voordat je de film gaat kijken die je hebt gekozen krijgen jij en je vriendjes eerst lekkere ranja en spekjes. Daarnaast krijgt iedereen tijdens de film ook nog eens een drankje en popcorn. Na afloop van de film krijg je een rondleiding achter de schermen van de bioscoop en kun je de digitale projectors eens van dichtbij bekijken. Na deze rondleiding staat de tafel vol met lekkere frietjes, snackjes en appelmoes en krijgt de jarige ook nog een verrassing.

Reserveren

Kinderfeestje DaVinci Cinema Goes 2 is heel het jaar mogelijk op woensdag, zaterdag en zondag. Je kunt het kinderfeestje via deze website reserveren door aan de rechterkant de gewenste datum te selecteren en daarna op de knop reserveren te klikken. Voor vragen kun je mailen naar s.houweling@davincicinema.nl of bellen met 0113 - 223233.

Prijs
€ 13,50 p.p.

Voor ouders en/of begeleiders geldt hetzelfde tarief als voor kinderen.

Reserveren >>
vanaf 3 jr
prijs 13,50 p.p.
Reserveren >>

Via deze knop kunt u een reserveringsmail sturen naar s.houweling@davincicinema.nl