Kinderfeestje Dierenrijk Bingo

Met dit kinderfeestje heb je tussen de beren, olifanten, tijgers en apen een beestachtig leuke verjaardag. Meer informatie over Dierenrijk

Zoek naar dieren en dingen

Je gaat met een Dierenrijk Bingokaart speuren naar dieren en dingen in het park en je mag de verzorgers bij de voederpresentaties het hemd van het lijf vragen. Je krijgt na de entree een heerlijke traktatie (minidonuts en onbeperkt ranja per persoon).

Inclusief:

  • - Entree
  • - Cadeautje voor de jarige
  • - Eén bingokaart en potlood per persoon
  • - Een heerlijke traktatie (minidonuts en onbeperkt ranja)

 

Reserveren

*Let op: wegens de corona maatregelen is het alleen mogelijk om met maximaal 10 personen (inclusief begeleiding) het kinderfeestje te vieren. 

Kinderfeestje Dierenrijk Bingo is alle dagen te reserveren. Per kinderfeestje minimaal 6 kinderen en maximaal 1 begeleider per 4 kinderen tegen het kinderfeesttarief. Je kunt het kinderfeestje via deze website reserveren door aan de rechterkant de gewenste datum te selecteren en daarna op de knop reserveren te klikken. Voor vragen kun je mailen naar info@libemafunfactory.nl of bellen naar 088-9000360.

Prijs
€ 12,50 p.p.
€  5,50 p.p. voor abonnementhouders*

* (prijs is alleen geldig voor de personen in uw gezelschap die in het bezit zijn van een abonnement en deze kunnen tonen)

 

Reserveren >>
vanaf 3 jr
prijs 12,50 p.p.
Reserveren >>

Deze knop verwijst u naar het online boekingssysteem van Dierenrijk