Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek)

Zin in een kinderfeestje met een Afrikaans tintje? Vier dan je kinderfeestje in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met meer dan 1.250 wilde dieren, die je allemaal ontmoet in hun natuurlijke omgeving, is Safaripark Beekse Bergen het grootste wildlife park van Nederland.

Je kinderfeestje in het Afrikaanse hart van Brabant

Overstekende luipaarden, grote groepen grommende leeuwen, enorme giraffen en vrolijke neushoorns: het is te vinden met je kinderfeestje in Safaripark Beekse Bergen, het Afrikaanse hart van Brabant. Het Safaripark is gelegen nabij Tilburg tussen Breda en Eindhoven naast Speelland Beekse Bergen en Vakantiepark Beekse Bergen. Een Afrikaans kinderfeestje om nooit meer te vergeten! Meer informatie over Safaripark Beekse Bergen.

Adres Safaripark Beekse Bergen

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
(volg de borden Beekse Bergen)

arrangementen per pagina: sorteren op:
 • Kinderfeestje Giraffe

  Tijdens dit beestachtige leuke feestje leer je niet alleen alles over de verzorging en voeding van giraffen, maar mag je de ranger van het Safaripark zelfs meehelpen! 

 • Kinderfeestje Calimero

  Vele bijzondere dieren, een spannende speurtocht met een dierlijk tintje en een jarige job: alle ingrediënten om van je verjaardag een leuke jungletocht te maken.

 • Kinderfeestje Bussafari

  Hobbel mee met de bus door het Safaripark en hoor wat de ranger allemaal over de dieren vertelt. Zo dichtbij de dieren bij je nog nooit geweest!

 • Kinderfeestje Zebra

  Maak je verjaardag extra plezierig door je als feestvarken tussen de Afrikaanse dieren te voegen. Dan komen er leeuwen, zebra's, jachtluipaarden en gorilla's op jouw feestje!