Sportiom 's-Hertogenbosch

Zin in een actief, sportief of tropisch kinderfeestje in Brabant? Dan is zwem-, schaats-, en lasergamesensatie Sportiom 's-Hertogenbosch dé locatie om van je kinderfeestje een onvergetelijke dag te maken.

Een sportief kinderfeestje in 's-Hertogenbosch

Bij IceFun Sportiom (geopend van oktober t/m februari) schaats je bergopwaarts, van een helling en door grotten. In de periode april tot en met september transformeert de thema-ijsbaan in een ware indoor lasergame-arena.

AquaFun

Wie de voorkeur geeft aan behaaglijke warmte, kan een duik nemen in de subtropische zwembaden van AquaFun Sportiom. Hier waant men zich in een prachtig vakantieresort op een tropisch eiland aan de voet van een vulkaan! Volop sensatie dus. Probeer het golfslagbad en de wildwaterbaan maar eens of één van de supersnelle glijbanen. Zin om zowel te schaatsen/lasergamen als te zwemmen? Alles is mogelijk! 

Sportiom is gelegen in ’s-Hertogenbosch, de hoofdstad van Noord-Brabant. 
Meer informatie over Sportiom.

Adres Sportiom 's-Hertogenbosch

Victorialaan 10
5213 JE ’s-Hertogenbosch

Let op: vanaf 1 januari 2019 wordt Sportiom door Sportfondsen geëxploiteerd. Wil je een van de kinderfeestjes reserveren? Dan kan dat via Sportiom Sportfondsen.

arrangementen per pagina: sorteren op:
  • Kinderfeestje IJsbeer

    Als je je kinderfeestje viert op de schaatsbaan van Sportiom kun je je feestmuts meteen goed gebruiken tegen de kou. Dit wordt een cool/koel kinderfeestje.

  • Kinderfeestje Schildpad

    Onbeperkt zwemmen, glijden en plonsen: dat klinkt toch iedere jarige job goed in de oren? Benodigheden: Sportiom, zwemkleding en frietjes. Resultaat: een succesvol feest.

  • Kinderfeestje Pinguïn

    Je kunt je vriendjes op één dag trakteren op dé twee activiteiten waarbij zij een gat in de lucht springen: zwemmen en schaatsen. Dat wordt volop glijden, op billen en voeten.